HTML

Libertarians

Friss topikok

Rand Paulnak ennyi volt, kiszállt az elnökválasztásból

2016.02.03. 17:23 Tblog

"Kiszállt a republikánus elnökjelöltségért folyó versengésből libertariánus eszmék atyjának, Ron Paulnak a fia, Rand Paul kentucky szenátor. Apja, Ron Paul 2012-ben még harmadik helyen futott be Iowában a kaukuszon, Rand Paul most viszont harmadannyi szavazattal még pont elcsípett egyébként 1 delegáltat, de messze lemaradva csak az ötödik hely jutott neki. Az országos felmérésekben is csak 2,4 százalékkal állt már, de a republikánus mezőny egyik színfoltjának számított, tavaly egyszer a Time is a legérdekesebb politikusnak nevezte címlapján."

Sajnos nem volt elég karizmatikus, nem volt túl erős a támogatói bázisa sem. Néha mondott olyat amivel nem igazán lehetett egyetérteni. Ami talán még nagyobb probléma volt, hogy próbált a libertariánusoknak és a neokonoknak is kedvezni, így két szék között a földre került.

Ugyanakkor a politikából nem száll ki és tovább képviseli az Alkotmányt és a szavazóit.

http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/02/03/rand_paulnak_ennyi_volt_kiszallt_az_elnokvalasztasbol

Szólj hozzá!

Címkék: választások Rand Paul

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarians.blog.hu/api/trackback/id/tr928357568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása