HTML

Libertarians

Friss topikok

Monológ az amerikai kétpártrendszerről

2014.04.05. 19:31 Tblog

Ezért az adásért kirúgták a műsorvezetőt.

Gondolom már mindenkinek volt olyan érzése hogy két nagyobb párt összejátszik, akik ellenségeskedést szimulálnak. És hogy a média segíti őket a mű-harcban.

7 komment

Címkék: választások kétpártrendszer libertariánus Ron Paul

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarians.blog.hu/api/trackback/id/tr425955375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2014.04.06. 11:25:41

Jópofa videó. Bár személy szerint nekem nem igazán jönnek be a konteókat sugalló üzenetek, libertárius oldalról sem. Ez az Alex Jones vonal csak arra jó, hogy a népesség körében a libertáriusok csak valamiféle konteós szekta képében jelenjenek meg. Jobban szeretem azokat az embereket, akik megpróbálnak érvelni.

Tblog 2014.04.06. 12:54:32

Alex J. új stílusa nem sem tetszik, de régebben voltak jó videói. De ő egy kész médiabirodalmat épített ki, könyveket írt, rádióállomása van, Youtubeon 375 milliós nézettséggel. Emellett tüntetéseket is szervez. Én azt mondom hogy elfér ő is a palettán, főleg hogy nincs túl sok választás. A média a valódi oknyomozás és elméletek nem kerülnek be. Például az ukrajnai helyzet legdurvább napjaiban Miley Cyrus feneke volt a téma, a tévéhíradókban.

Napolitano-t kirúgták úgyhogy ő nem igazán készíthet műsort. Van még Ben Swann, de ő kis sajtót készített, nem külön médiát. John Stossel-nek van talán műsora, bár őt annyira nem ismerem, csak egy-két videót láttam, ami tetszett.

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2014.04.07. 12:04:29

@Tblog: John Stossel-re a youtube-on érdemes rákeresni, rengeteg videója van fent, főleg a libertypen oldalon: www.youtube.com/user/LibertyPen/videos. Akiket én igazán nézek/hallgatok/olvasok: Stefan Molyneux (www.youtube.com/user/stefbot/videos), Tom Woods (tomwoods.com/) és Ropert P. Murphy (consultingbyrpm.com/blog).
Amúgy nem azt mondom, hogy baj az, amit pl. Alex J. csinál, csak vegyék figyelembe, hogy a média minek mutatja őket (lásd még Adam Kokesh tüntetésének történetét: www.ibtimes.com/adam-kokesh-cancels-open-carry-march-washington-calls-final-american-revolution-dissolve-federal). Az előnye az ilyen megmozdulásoknak/profán véleményeknek persze az, hogy van esélyük bekerülni a "mainstream" médiába.

Tblog 2014.04.08. 11:28:04

Kokesh elég hebehurgya, emiatt jól bajba is keverte magát. Előbb cselekszik, mint gondolkodik. Ahogy írják, szervezett egy tüntetést, aztán balhé volt belőle, visszamondta. Odament egyedül, videót készített róla, aztán meg a hatóságok látogatták meg érte otthon. Most pedig nyakig ül a szószban. Nem igazán értem hogy ezzel mit ért el, de szerintem semmit, azon kívül hogy magának ártott vele, meg hogy a saját oldalán is ellenérzéseket váltott ki azzal amit tett.

Tblog 2014.05.01. 00:27:30

@Mannlicher: Szervusz! Igen, nézem, elég kemény. (De nem meglepő hogy történnek ilyenek, sajnos.)

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2014.05.01. 10:23:07

@Tblog: "De nem meglepő hogy történnek ilyenek, sajnos."

Én be is tudom lőni, hogy honnantól kezdve alakul ki a probléma: ha egy gyerek olyan környezetben nő fel, ahol szinte minden felnőtt a gyerekek közötti konfliktust letudja azzal, hogy 'nem érdekel, hogy ki kezdte', akkor ez a gyerek úgy nő fel, hogy számára az erőszak kezdeményezése és az önvédelem egy és ugyanaz lesz. És mivel ez főleg városi értelmiségi rétegekre jellemző, akikből a törvényhozás és jogalkalmazás is áll, a törvényekben és a bírósági ítéletekben ez visszatükröződik.
süti beállítások módosítása