HTML

Libertarians

Friss topikok

Gary Johnson újra indul a 2016-os elnökválasztáson

2015.04.12. 20:49 Tblog

A 2012-es választásokon 1.3 millió szavazatot kapó Gary Johnson ismét ringbe száll az elnöki székért. 

http://www.washingtontimes.com/news/2014/nov/5/gary-johnson-tosses-hat-in-white-house-ring-for-20/

2 komment

Címkék: választások libertariánus Gary Johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarians.blog.hu/api/trackback/id/tr947361644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mannlicher 2015.04.24. 12:07:35

Huh, szerintem nem sokan tudják magyar földön, hogy ki ez az ember.
Amúgy ez most hogy is van? Ha jól értem Rand Paul a republikánusok libertáriusabb tagjai közé tartozik, míg ez a Johnson keményvonalas libertárius?

Tblog 2015.04.24. 18:27:18

@Mannlicher: Igen, Rand Paul a Republikánus párt színeiben méretteti meg magát először a többi Republikánus indulóval, aztán ha sikerül neki, akkor a többi párt jelöltjével.

Viszont fenn áll a komoly lehetősége annak, hogy párton belül elgáncsolják mint az apját. Még akkor is ha Rand közelebb áll a neokonzervatív oldalhoz, míg az apja annyira libertariánus volt, hogy előfordult hogy nem Republikánusként hanem kimondottan libertariánus jelöltként indult választáson.

De Gary Johnson gondolom hogy egyetlen Libertariánus Párt jelöltként indul és nála ezért biztos hogy a többi párttal szembeszáll.
süti beállítások módosítása