HTML

Libertarians

Friss topikok

Mi történt mikor Cruz bejelentette hogy feladja a versenyt?

2016.05.05. 09:06 Tblog

Percekkel az után hogy Cruz bejelentette hogy kilép az elnökjelölő versenyből, az Internet keresőiben valaki nagyon népszerű lett. Az emberek nem csak Cruz-ra és Trump-ra kerestek rá, hanem a Libertariánus Párt-ra és Gary Johnson-ra is.

screen-shot-2016-05-04-at-12_14_45-pm.png

A mostani választásokon valószínűleg jól fog szerepelni a Libertariánus Párt, mert mozgalom van Trump ellen és az is lehetséges hogy a Sanders támogatók közül is sokan szavaznak majd a harmadik pártra, ha Hillary-t indítja a Demokrata párt.

Nem igazán szokták 3. párt jelöltjeinek nevét közvélemény kutatásokba tenni, de a múltkor Gary Johonson nevét is rátették és 11%-ot kapott. A -teljesen igazságtalan- rendszer szerint 15%-ot kell elérjen hogy a végső vitában szerepelni tudjon.

2012-ben a szavazatok 1%-át kapta a választásokon.

Szólj hozzá!

Címkék: libertariánus Gary Johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarians.blog.hu/api/trackback/id/tr458688018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása