HTML

Libertarians

Friss topikok

Bernie Sanders-t nem mutatja eleget a média?

2015.10.14. 09:23 Tblog

Ezen megy most a sírás-rívás. Hillary a befutó a médiában, úgyhogy neki több idő jut a képernyőn, Bernie Sanders-nek meg nincs annyit a sajtóban és a médiában.

Akkor itt egy kis emlékeztető hogy ki az akit tényleg kicenzúráztak mindenhonnan.

Most volt a Demokrata vita a tévében, nagyjából 2 percet néztem belőle. Bernie Sanders benyögte azt a szöveget, hogy Európában az egészségügy és az iskoláztatás is teljesen ingyen van és tökéletesen működik. Ha valaki ideje engedi, körbevezethetné Sanders urat egy magyar kórházban, esetleg az ápolók és orvosok is elbeszélgethetnének vele. Vagy megmutathatná valaki neki azt, hogy valójában mennyi adót fizetnek a magyarok, meg hogy van-e egészségügyi biztosítás. Meg az öregnek halvány fogalma sincs semmiről, csak azt ismételgeti hogy a szocialista rendszerű országokban minden ingyen van és minden tökéletes.

Szólj hozzá!

Címkék: média sajtó választások Ron Paul Bernie Sanders

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarians.blog.hu/api/trackback/id/tr677966864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása